Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

A fost închis pentru maltratarea copiilor adoptivi

© Sputnik / Andrei Starostin / Accesați arhiva multimediaСудебный молоток
Судебный молоток - Sputnik Moldova
Abonare
Bărbatul a manifestat o cruzime deosibită față de copiii adoptivi.

CHIȘINĂU, 13 iul – Sputnik. Judecătoria din raionul Briceni a recunoscut vinovat locuitorul satului Berlințî pentru aplicarea forței fizice și maltratare a patru copii ai concubinei sale, transmite Sputnik Moldova.

Potrivit Procuraturii Generale a RM, începând cu 2013, bărbatul îi bătea sistematic pe copii, îi tăia cu cuțitul și îi impunea să-și bea sângele.

Ancheta a mai stabilit că în februarie 2014, bărbatul i-a tăiat limba fetiței de opt ani, pentru că a vorbit la școală despre faptele lui.

Pentru cele comise, bărbatul a fost condamnat la cinci ani de închisoare. Judecata a mai dispus decăderea din drepturile părintești ale mamei care știa despre cele ce se întâmplă, dar nu a  comunicat acest lucru organelor de drept.

În prezent, copiii locuiesc cu bunelul în alt raion. Judecata i-a transmis drepturile de tutelă. Mama acestor copii acum locuiește cu un alt bărbat.

Fluxul de știri
0