Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Ilan Şor le-a prezentat orheienilor prima sa realizare

© Sputnik / Sputnik MoldovaIlan Şor, primar de Orhei
Ilan Şor, primar de Orhei - Sputnik Moldova
Abonare
Ilan Şor a pus la dispoziţia orheienilor primul proiect pe care l-a realizat în calitate de primar - un teren de minifotbal.

CHIŞINĂU, 10 iul — Sputnik. Primul proiect realizat de noul primar al oraşului Orhei, Ilan Şor, este un teren performant de minifotbal, transmite Sputnik Moldova.

Vineri, acest obiect a fost inaugurat în prezenta locuitorilor oraşului, presei şi a reprezentanţilor Bisericii. După sfinţirea terenului de minifotbal, urmată de o ceremonie de inaugurare, aici a fost jucat primul amical. O echipă a fost formată din locuitorii sectorului Nistreana din oraş, iar a doua – din consilieri locali.

Preotul care a oficiat sfinţirea terenului a mulţumit „oamenilor de bună credinţă pentru că au oferit acest teren copiilor care au nevoie de un asemenea obiect sportiv şi pe care şi l-au dorit mult”.

Primarul de Orhei, Ilan Şor, a reiterat că asemenea terenuri vor fi construite în toate sectoarele oraşului. Mai mult, Şor a accentuat că tuturor trebuie să le fie bine în Orhei, iar administraţia locală pe care dânsul o conduce va face totul pentru ca cei plecaţi să aibă toată motivaţia să revină acasă.

Prezent la eveniment, preşedintele raionului Orhei, Tudor Golub, şi-a exprimat aprecierea pentru prima realizare a primarului, a mulţumit pentru efortul depus şi i-a îndemnat pe locuitori să păstreze ceea ce s-a făcut deja şi ceea ce urmează să fie realizat în continuare.

Fluxul de știri
0