Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Putin despre șansele reglementării conflictului din Ucraina

© Фотохост-агентство / Accesați arhiva multimediaПресс-конференция Президента Российской Федерации Владимира Путина
Пресс-конференция Президента Российской Федерации Владимира Путина - Sputnik Moldova
Abonare
Potrivit președintelui FR, nu există o altă cale de soluționare a problemei ucrainene decât respectarea necondiționată a acordurilor de la Minsk.

 

CHIȘINĂU, 10 iul – Sputnik. Există mai multe șanse pentru succesul reglementării situației din Ucraina decât pentru eșec și în acest caz nu avem o altă cale de soluționare a problemei decât îndeplinirea necondiționată a acordurilor de la Minsk, a declarat președintele FR, Vladimir Putin, la conferința de presă pe marginea rezultatelor celor două summituri —  SCO și BRICS – de la UFA.

„Într-adevăr, întro anumită măsură reglementarea situației bate pasul pe loc, din cauza că partenerii noștri de la Kiev nu doresc să poarte negocieri directe cu Donbasul (…) Eu consider că, mai curând, noi avem mai multe șanse pentru succes decât pentru insucces. Toți suntem de acord cu faptul că nu există nicio altă soluție a problemei ucrainene, în afară de posibilitatea de a o rezolva pe cale pașnică și prin respectarea întocmai, necondiționată, a acordurilor semnate la Minsk”, a spus Putin, citat de RIA Novosti.

 

Fluxul de știri
0