Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Burdjanadze: relaţiile ruso-georgiene trebuie să fie constructive

© Sputnik / Сергей Субботин / Accesați arhiva multimediaБУРДЖАНАДЗЕ, Nino Burdjanadze
БУРДЖАНАДЗЕ, Nino Burdjanadze - Sputnik Moldova
Abonare
Fostul spicher al Parlamentului Georgiei speră că tot mai mulţi concetăţeni ai săi vor conştientiza importanţa relaţiilor bune cu Rusia.

CHIŞINĂU, 10 iul – Sputnik. Ex-spicherul Parlamentului georgian, liderul partidului de opoziţie „Mişcarea democratică – Georgia Unită”, Nino Burdjanadze, şi-a exprimat speranţa că tot mai mulţi oameni din Georgia vor înţelege importanţa relaţiilor cu Rusia, informează RIA Novosti.

Politicianul Georgian a menţionat într-o emisiune la postul TV „Rusia-1” că în Tbilisi este conştientizat faptul că „pentru Georgia contează mult să aibă relaţii constructive, normale cu Rusia, pentru a putea discuta acele probleme care îngrijorează Georgia şi sunt importante pentru relaţiile ruso-georgiene”.

„Desigur că sunt oameni care au o atitudine sceptică şi chiar negativă faţă de această perspectivă, dar eu sper că numărul persoanelor din categoria respectivă se va diminua treptat, iar tot mai mulţi vor înţelege importanţa relaţiilor ruso-georgiene şi, desigur, sper că vizita mea la Moscova va contribui la faptul ca aceste relaţii să servească bunăstării ambelor state”, — a spus Burdjanadze.

Fluxul de știri
0