Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Angajaţii „Termoelectrica” au pornit în vizite la rău-platnici

© Sputnik / Александр Кряжев / Accesați arhiva multimediaÎncălzire, Отопление
Încălzire, Отопление - Sputnik Moldova
Abonare
SA „Termoelectrica” a anunţat că angajaţii săi efectuează vizite la domiciliul debitorilor, pentru a le înmâna acestora prescripţii de achitare a plăţilor restante.

CHIŞINĂU, 9 iul – Sputnik. Potrivit serviciului de presă al "Termoelectrica", 50 de angajaţi ai furnizorului sunt implicaţi în procesul de vizitare a proprietarilor de apartamente din municipiul Chişinău, care au datorii la consumul de energie termică. Acestora le sunt înmânate prescripţii cu solicitarea de a achita în termen restrâns datoriile acumulate, pentru a exclude eventualele acţiuni în judecată, procedurile de executare şi plăţile suplimentare. Rău-platnicii sunt informaţi despre consecinţele neefectuării plăţilor, precum şi despre posibilităţile de achitare a energiei termice consumate.

„Precizăm că în temeiul Deciziei Adunării Generale Ordinare Anuale a Acţionarilor SA „CET-2” din mun. Chişinău din 22.05.2015 şi a Deciziei Camerei Înregistrării de Stat din 16.06.2015, SA „Centrala Electrică cu Termoficare nr. 2” din mun. Chişinău a fost redenumită în SA „TERMOELECTRICA”, celelalte date de identificare rămânând neschimbate. În acest sens, comunicăm că personalul antrenat în procesul de vizitare a apartamentelor cu restanţe pentru consumul de energie termică dispune de legitimaţii care conţin informaţii despre numele, prenumele reprezentantului companiei, precum şi numele  angajatorului”, a mai menţionat furnizorul.

Acesta a avertizat că „ignorarea informaţiilor despre acţiunile ce urmează a fi întreprinse în procesul de recuperare a datoriilor va cauza neclarităţi în momentul în care vor fi aplicate sancţiunile respective” şi din aceste considerente „le recomandă rău-platnicilor să nu limiteze accesul personalului SA „Termoelectrica” şi să manifeste receptivitate în ceea ce ţine de onorarea  în termen restrâns a obligaţiunilor financiare pentru consumul de energie termică”.

 

Fluxul de știri
0