Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

S-a ridicat asfaltul. Atenţie pe unde circulaţi

© Sputnik / INPdrum
drum - Sputnik Moldova
Abonare
Canicula a deteriorat o parte din şoseaua Brest-Chişinău-Odessa.

CHIŞINĂU, 8 iul – Sputnik. Circulația transportului pe traseul M-14 Brest-Briceni-Chișinău-Tiraspol-Odessa, a fost blocată pe 7 iulie din cauză că şoseaua s-a deformat. 

Жара в Москве - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Cod portocaliu de caniculă în Moldova

În jurul orei 15.00, în apropierea localității Dumbrăvița, raionul Sângerei, inspectorii din trafic au observat că plăcile de beton din care este construit drumul s-au ridicat cu aproximativ jumătate de metru. Polițiștii au anunțat reprezentanții teritoriali ai Administrației de Stat a Drumurilor, pentru înlăturarea deteriorărilor. 

 Pentru a evita eventualele situații de risc, Inspectoratul Național de Patrulare (INP) le recomandă șoferilor să circule cu maximă atenție pe următoarele trasee:

— M-1 Chișinău-Dubăsari-Poltava;

— M-3 Chișinău-Cimișlia-Vulcănești-Giurgiulești;

— M-14 Brest-Briceni-Chișinău-Tiraspol-Odesa;

— M-21 Chișinău-Leușen.

Totodată, în scopul prevenirii deteriorării învelișului rutier pe drumurile publice în condiții de temperaturi caniculare, INP informează despre limitarea provizorie a circulației mijloacelor de transport de mare tonaj pe drumurile din Republica Moldova.

Restricția se aplică în intervalul orelor 11.00-18.00, în zilele în care temperatura aerului depășește 30 de grade Celsius, iar masa totală maximă a vehiculului este mai mare de 20 de tone.

 


Fluxul de știri
0