Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Problemei palestiniană are nevoie de soluţii urgente

© Sputnik / Andrei Stenin / Accesați arhiva multimediaВооруженный конфликт между Израилем и Палестиной
Вооруженный конфликт между Израилем и Палестиной - Sputnik Moldova
Abonare
Palestina cheamă comunitatea internaţională, inclusiv Rusia, să ia măsuri urgente în vederea rezolvării problemei palestiniene, a declarat marţi, ambasadorul Palestinei în FR, Abdel Hafiz Nofal.

CHIŞINĂU, 7 iul – Sputnik. „Timpul se scurge repede. Comunitatea internaţională, inclusiv Federaţia Rusă, este chemată să vină de urgenţă cu iniţiative pentru eliberarea acestei regiuni”, a spus el în cadrul unei mese rotunde la AIŞ „Rusia Astăzi”, cu prilejul Zilei Internaţionale a Al-Quds, informează RIA Novosti.
Potrivit ambasadorului, „comunitatea israeliană trebuie, de asemenea, să demonstreze curaj pentru a spune lucrurilor pe nume şi să recunoască necesitatea creării a două state”.
„Am avut o discuţie sinceră, am spus că este necesar să ajungem la o rezolvare corectă a problemei refugiaţilor, este necesară crearea a două state în regiune, şi acest lucru trebuie făcut cât mai repede posibil. Israelul trebuie să spună clar ce doreşte – să aibă un vecin în persoana noastră sau preferă ca vecinul lui să fie „Statul Islamic” ori alte organizaţii teroriste”, — a punctat Abdel Hafiz Nofal.

Fluxul de știri
0