Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Saakaşvili a anunţat că SUA va achita salariile pentru echipa sa

© Sputnik / Denis PetrovПредседатель Одесской областной государственной администрации Михаил Саакашвили на пресс-конференции
Председатель Одесской областной государственной администрации Михаил Саакашвили на пресс-конференции - Sputnik Moldova
Abonare
Poliţiştii americani vor instrui noua poliţie din Odessa.

CHIŞINĂU, 3 iul – Sputnik. Şeful Administraţiei Regionale de Stat Odessa, Mihail Saakaşvili, a convenit, în cadrul întrevederii de luni cu ambasadorul SUA în Ucraina, Geoffrey R. Pyatt, asupra faptului că guvernul american va aloca bani pentru salarizarea noii echipe a guvernatorului, informează RIA Novosti. În afară de aceasta, s-a ajuns la înţelegerea ca noul organ de poliţie care se creează în Odessa să fie antrenat de poliţişti americani din California.

„Am convenit ca poliţiştii americani din California să facă trening-uri pentru noua poliţie din Odessa. Administraţia americană a căzut de acord să aloce mijloace pentru salariile noii echipe Saakaşvili, în contextul unei lupte dure anti-corupţie”, a scris Saakaşvili, luni, pe pagina sa de Facebook.

Fluxul de știri
0