Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Administraţiile locale din Lugansck vor fi alese la 1 noiembrie

© Sputnik / Witalij Belousow / Accesați arhiva multimediaИзбирательные бюллетени
Избирательные бюллетени - Sputnik Moldova
Abonare
Şeful autoproclamatei Republici Populare Lugansk, (RPL), Igor Plotniţki, a stabilit că alegerile conducerii oraşelor şi raioanelor din regiune va avea loc pe data de 1 noiembrie.

CHIŞINĂU, 6 iul – Sputnik. Plotniţki a menţionat că autorităţile sunt gata să asigure accesul şi să creeze toate condiţiile necesare pentru activitatea observatorilor internaţionali.

Declaraţiile liderului republicii au fost făcute publice, luni, de Centrul Informaţional din Lugansk, potrivit RIA Novosti.

Igor Plotniţki a explicat că stabilirea datei alegerilor locale în RPL este determinată de faptul că Ucraina adoptă unilateral legea „privind Alegerile Locale”, fără a o coordona cu RPL şi PRD. Totodată, conţinutul legii „contravine textului şi spiritului acordurilor de la Minsk”. Şeful republicii a mai adăugat că RPL pledează pentru îndeplinirea fără echivoc a acestor acorduri.

Fluxul de știri
0