Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Putin a dat o apreciere înaltă evoluției colaborării FR - Belarus

Президент РФ В. Путин
Президент РФ В. Путин - Sputnik Moldova
Abonare
Vladimir Putin, președintele Rusiei, l-a felicitat pe omologul său belarus, Aleksandr Lukașenko, cu ocazia Zilei Independenței, exprimându-și încrederea în dezvoltarea pe viitor a întregului complex de relații parteneriale între Rusia și Belarus.

CHIȘINĂU, 3 iulie — Sputnik. În mesajul de felicitare cu prilejul Zilei Independenței, adresat colegului său belarus, Alexandr Lukașenko, președintele FR, Vladimir Putin, a dat o apreciere înaltă  dezvoltării colaborării ruso-belaruse, transmite RIA Novosti cu referire la serviciul de presă al Kremlinului.

În Belarus, Ziua Independenței este marcată pe 3 iulie, aceasta fiind cea mai importantă sărbătoare a țării.

„Președintele Rusiei a dat o apreciere înaltă evoluției dinamice a colaborării bilaterale ruso-belaruse în diverse domenii, precum şi colaborării privind integrarea în cadrul Statului unional și a Uniunii economice euroasiatice…, și-a exprimat încrederea în dezvoltarea pe viitor a întregului complex de legături parteneriale dintre Rusia și Belarus”, se arată în mesaj.

Totodată, Putin a menționat că această sărbătoare, care este marcată la data când Republica Belarus a fost eliberată de sub ocupanții germano-fasciști, poartă în sine memoria Marii Victorii, cucerită împreună cu șapte decenii în urmă.

Fluxul de știri
0