Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Acum un an, RM a ratificat Acordul de asociere cu UE

© SputnikMoscow hopes that while the European Union reviews possible new sanctions against Russia next week that “common sense will prevail.”
Moscow hopes that while the European Union reviews possible new sanctions against Russia next week that “common sense will prevail.” - Sputnik Moldova
Abonare
Acum un an, Parlamentul Republicii Moldova a ratificat Acordul de asociere cu Uniunea Europeană.

CHIŞINĂU, 2 iul – Sputnik. Joi se împlineşte un an de la ratificarea de către Republica Moldova a Acordului de asociere cu UE.

Spicherul moldovean, Andrian Candu, a declarat, joi, la şedinţa Parlamentului, că termenul de un an este prea scurt pentru ca populaţia să simtă efectele acestui pas. Potrivit lui, schimbările pozitive vor fi simţite în timp de către cetăţeni. „Avem înainte o perioadă pentru implementarea acestui acord. Munca, sârguinţa, încrederea şi răbdarea să fie alături de noi. Sper că realizările nu se vor lăsa prea mult aşteptate”, a declarat Candu.

Fluxul de știri
0