Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Sursă: Lavrov se va întâlni la Viena cu Steinmeier și Zarif

© Sputnik / Iliya Pitalev / Accesați arhiva multimediaForeign Minister Sergey Lavrov gives interview to Ekho Moskvy, Govorit Moskva
Foreign Minister Sergey Lavrov gives interview to Ekho Moskvy, Govorit Moskva - Sputnik Moldova
Abonare
Întrevederile vor avea loc în cadrul negocierilor privind programul nuclear al Teheranului.

CHIŞINĂU, 30 iun – Sputnik. Şeful MAE al FR, Serghei lavrov, are, marţi, întrevederi la Viena cu miniştrii afacerilor externe ai RFG şi Iran — Frank-Walter Steinmeier și Mohammad Javad Zarif, a anunţat pentru RIA Novosti o sursă din delegaţia rusă.
Anterior, adjunctul MAE al Iranului, Abbas Arakhchi, a relatat pentru RIA Novosti că Lavrov şi omologul său iranian, Mohammad Javad Zarif, vor avea, marţi, o întâlnire bilaterală la Viena „în cadrul” negocierilor privind programul nuclear al Teheranului. În afară de aceasta, a fost anunţat că şeful MAE rus va discuta în capitala austriacă cu secretarul de stat al SUA, John Kerry, referitor la coordonarea eforturilor în lupta cu „Statul Islamic”. Lavrov are planificate, de asemenea, în aceste zile „o serie de contacte bilaterale”, a anunţat pentru RIA Novosti o sursă din MAE al FR.
La Viena se desfăşoară o nouă rundă de negocieri între „cei şase” mediatori internaţionali (Marea Britanie, Germania, China, Franţa, Rusia, SUA) cu participarea UE şi a reprezentanţilor iranieni.

Fluxul de știri
0