Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

O parte dintre manifestanții de la Erevan îşi încetează protestul

© Sputnik / PanARMENIAN Photo / Accesați arhiva multimediaМитинг оппозиции в Ереване
Митинг оппозиции в Ереване - Sputnik Moldova
Abonare
Una dintre liderii protestatarilor, Sofia Ovsepean, a declarat că, în așteptarea rezultatelor auditului, protestele din Piața Libertății vor înceta.

CHIȘINĂU, 30 iun – Sputnik. În cadrul conferinței de presă, Sofia Ovsepean, una dintre liderii protestatarilor, a declarat că o parte dintre participanții la mitingul de la Erevan intenționează să înceteze  protestele, în așteptarea rezultatelor auditului privind majorarea tarifelor la energia electrică, transmite Sputnik-Moldova cu referire la RIA Novosti.

„Blocând străzile, nu vom obține rezultate. Trebuie să așteptăm concluzia experților… Noi continuăm lupta sub diferite forme…”, a declarat ea în fața jurnaliștilor.

Autoritățile Armeniei au propus în ajun să fie efectuat un audit al majorării tarifelor. Drept urmare, rândurile manifestanților s-au scindat, o parte dintre ei declarând că încetează acțiunile de protest.

Fluxul de știri
0