Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Monica Macovei îi "povăţuieşte" pe politicienii de la Chişinău

© Sputnikparlament парламент
parlament парламент - Sputnik Moldova
Abonare
Europarlamnentarul român, Monica Macovei, le dă sfaturi politicienilor moldoveni cu privire la modul în care ar urma să fie formată o nouă alianţă în Parlamentul Republicii Moldova.

CHIŞINĂU, 30 iun – Sputnik. Eforturile unor forţe politice de la Chişinău de a constitui o alianţă în Parlament suscită atenţia unor factori de la Bucureşti. După sugestiile lui Băsescu, referitor la ce trebuie să facă partidele din Moldova, s-au făcut auzite la noi şi îndemnurile europarlamentarului român, Monica Macovei.

Într-un mesaj adresat unor partide din Republica Moldova, Macovei se referă la „datoria morală” care le revine celor care fac politică în partea stângă a Prutului. „…să formeze un Guvern ataşat valorilor UE și democraţiei”, scrie Macovei.

Mai mulţi comentatori politici au remarcat în repetate rânduri că politicienii de la Chişinău nu-şi prea permit să dea lecţii şi indicaţii celor de la Bucureşti, pe când mulţi dintre cei de acolo procedează tocmai invers.

Fluxul de știri
0