Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Vlad Filat:: proeuropenii să se coalizeze la nivel naţional şi local

© Sputnik / Captură privesc.euVlad Filat, PLDM
Vlad Filat, PLDM - Sputnik Moldova
Abonare
Liderul liberal-democraţilor moldoveni a chemat forţele proeuropene din Moldova să se unească la nivel parlamentar şi în consiliile săteşti, comunale, orăşeneşti, raionale şi municipale.

CHIŞINĂU, 29 iun – Sputnik. Liderul PLDM, Vlad Filat, a făcut luni apel la consolidarea forţelor proeuropene în coaliţii la nivel local şi parlamentar.

Filat este de părere că la ora actuală proeuropenii moldoveni au în faţă două exerciţii extrem de importante: crearea unei coaliţii proeuropene la nivel central şi crearea de coaliţii proeuropene la nivel local.

Liderul liberal-democraţilor a precizat că la acest proces va fi invitat şi PL, iar cu cei de la PDM deja ar exista înţelegeri de principiu în acest sens, care ar trebui să se materializeze prin fapte concrete.

„Avem nevoie de guvern cu mandat puternic şi cu acoperirea politică necesară pentru a face faţă multiplelor provocări cu care se confruntă Republica Moldova. Sunt multe provocări despre care mulţi nici nu cunosc, iar alţii nu vor să le recunoască”, a spus Filat.

Fluxul de știri
0