Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Zinaida Greceanâi: Rezultatele sunt normale

© SputnikZinaida Greceanîi
Zinaida Greceanîi - Sputnik Moldova
Abonare
Zinaida Greceanâi: am vrut să arătăm că lucrurile în capitală pot fi făcute altfel.

CHIȘINĂU, 28 iunie – Sputnik. Candidatul PSRM la funcția de primar general al capitalei, Zinaida Greceanâi, a comentat rezultatele preliminare ale turului doi al alegerilor locale în Chișinău drept „normale”.

“Sunt rezultate normale. Noi am prognozat rezultate la limită, așa cum a fost și campania electorală. Să așteptăm numărarea celor 100% din buletine. Nu vreau să fac prognoze. Voi face declarați cu privire la planurile de viitor imediat după procesarea a 100% din procesele verbale”, a declarat cu puțin timp în urmă candidatul PSRM.

Zinaida Greceanâi a mai menționat că în campania pentru fotoliul de primar al capitalei echipa sa a „vrut să demonstreze că lucrurile în capitală pot fi făcute altfel decât până în prezent”.

Din 86,69% din procesele verbale procesate în capitală, Zinaida Greceanâi a obținut 48,89% din voturi, iar contracandidatul său – liberalul Dorin Chirtoacă – 51,11%.

Fluxul de știri
0