Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Rezultatele la bacalaureat vor fi anunțate pe data de 27 iunie

© Sputnik / Сергей Орлов / Accesați arhiva multimediaСдача экзамена
Сдача экзамена - Sputnik Moldova
Abonare
Candidații la bacalaureat își vor putea afla notele sâmbătă, 27 iunie, cu începere de la ora 9.00 pe site-ul www.bac.edu.md . Rezultatele vor fi afișate în centrele de bacalaureat.

CHIȘINĂU,26 iunie – Sputnik. În zilele de 27-29 iunie, fiecare candidat va avea posibilitatea să își vadă lucrările verificate pe portalul  www.bac.edu.md, prin intermediul  unei parole eliberate de instituția de învățământ în care și-a făcut studiile. Accesul la baza de date va fi deschis începând cu ora 9.00 în ziua de 27 iunie și va fi închis pe data de 29 iunie, la ora 18.00. 

În zilele de 27 și 29  iunie (între orele 9.00 — 18.00) candidații la bacalaureat vor avea posibilitatea să depună contestații la centrele de bacalaureat.  Rezultatele finale, după examinarea contestațiilor, vor fi anunțate la data de 6 iulie.

În perioada 16 — 23 iulie va avea loc sesiunea suplimentară de bacalaureat pentru candidații care, din motive obiective, nu s-au prezentat la examene în sesiunea de bază și pentru cei care nu au luat note de trecere.

Fluxul de știri
0