Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Tudor Copaci: statul nu are bani pentru parcurile industriale

© Sputnik / Rodion ProcaTudor Copaci
Tudor Copaci - Sputnik Moldova
Abonare
Administratorii parcurilor industriale din Republica Moldova sunt îndemnaţi de autorităţi să se asocieze pentru a-şi rezolva prin eforturi comune problemele şi pentru a-şi promova interesele.

CHIŞINĂU, 26 iun – Sputnik. Bugetul de stat al Republicii Moldova este auster şi din această cauză autorităţile nu au posibilitatea să facă învestiţii în parcurile industriale, a declarat vineri viceministrul moldovean al economiei, Tudor Copaci, care a fost prezent la şedinţa de constituire a Asociaţiei Parcurilor Industriale din RM, transmite Sputnik Moldova.

Potrivit lui Tudor Copaci, administraţiile parcurilor industriale trebuie să se asocieze pentru a atrage investiţii prin eforturi comune.

Demnitarul a ţinut să sublinieze faptul că elementul de bază ce asigură dezvoltarea parcurilor industriale este atragerea investiţiilor şi a rezidenţilor. În acest context, viceministrul a îndemnat administraţiile parcurilor industriale moldoveneşti să aplice la programele de finanţare europene.

 

Fluxul de știri
0