Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Plantaţii de cânepă la frontiera moldo-română (foto)

© Sputnik / Poliţia de FrontierăPlantaţie de cânepă
Plantaţie de cânepă - Sputnik Moldova
Abonare
Două plantaţii de cânepă au fost descoperite şi nimicite de oamenii legii la frontiera dintre Republica Moldova şi România.

CHIŞINĂU, 25 iun – Sputnik. La 24 iunie curent, urmare a valorificării unor informații operative, ofiţerii de investigaţii ai Direcţiei regionale Sud au descins în mai multe locaţii din zona de responsabilitate a Sectorului Poliţiei de Frontieră ”Brânza”, unde au descoperit două loturi de teren cultivate cu cânepă, a anunţat Poliţia de Frontieră.

Instituţia a menţionat că în primul caz, la marginea satului Colibaș, aproximativ la doi km de râul Prut, polițiștii de frontieră au depistat o parcelă de 2500 de metri pătrați, pe care erau cultivate 1124 fire de cânepă. Plantele creșteau într-un lan de porumb, proprietarul căruia este locuitor al satului Colibaș. Cel de-al doilea lot, a fost identificat în regiunea comunei Slobozia-Mare. 2317 plante de cânepă erau cultivate pe un teren cu o suprafață de 6000 de metri pătrați.

Cazul este cercetat de oamenii legii.

Fluxul de știri
0