Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Natalia Gherman pleacă într-o vizită la Bruxelles

© Sputnik / Captură privesc.euNatalia Gherman
Natalia Gherman - Sputnik Moldova
Abonare
Prim-ministrul interimar, Natalia Gherman, pleacă mierucri la Bruxelles.

CHIŞINĂU, 24 iunie – Sputnik.  Prim-ministrul interimar Natalia Gherman pleacă în după-amiaza zilei miercuri la Bruxelles. Este prima vizită întreprinsă de şefa diplomaţiei moldoveneşti în calitate de premier interimar.

Agenda de lucru la Bruxelles include, potrivit Guvernului, întrevederi cu oficiali europeni şi lideri ai instituţiilor europene, printre care Înaltul Reprezentant al UE pentru Afaceri Externe şi Politică de Securitate, Federica Mogherini, și Comisarul European pentru Politica de Vecinătate şi Negocieri pentru Extindere, Johannes Hahn.

„Discuţiile cu oficialii europeni vor viza dialogul moldo-comunitar, procesul de implementare a Acordului de Asociere Republica Moldova-Uniunea Europeană, ultimele evoluţii din regiune, precum şi priorităţile Guvernului în exerciţiu al Republicii Moldova”, anunţă Biroul de comunicare al Executivului. 

 

Fluxul de știri
0