Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Piaţa rusă nu a reacţionat la decizia UE de a prelungi sancţiunile

© Sputnik / Александр Демьянчук / Accesați arhiva multimediaДенежные купюры США и России
Денежные купюры США и России - Sputnik Moldova
Abonare
Potrivit observaţiilor experţilor, luni rubla rusă a continuat să cucerească noi poziţii, iar bursa de la Moscova nu a reacţionat în nici un fel la decizia Bruxelles-ului de a prelungi sancţiunile antiruseşti.

CHIŞINĂU, 22 iun – Sputnik. Decizia UE de a prelungi sancţiunile antiruseşti nu a influenţat situaţia de pe piaţa rusă, inclusiv rubla rusă a continuat să se scumpească faţă de dolar şi euro pe fundalul creşterii preţurilor la petrol. Aceasta este observaţia experţilor agenţiei Alpari.

Experţii au mai observat că UE nu este pregătită să înăsprească sancţiunile, chiar dacă SUA exercită presiuni în acest sens asupra Bruxelles-ului.

Anterior Moscova a avertizat partenerii săi europeni că va răspunde adecvat în cazul unei eventuale modificări a actualului regim de sancţiuni. Experţii susţin că Europa, în cel mai bun caz, nu va avea nimic de câştigat într-o asemenea eventualitate.

 

Fluxul de știri
0