Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Şi Natalia Gherman speră că perioada de interimat va fi scurtă

© Sputnik / Captură privesc.euNatalia Gherman
Natalia Gherman - Sputnik Moldova
Abonare
Premierul interimar, Natalia Gherman, a declarat că în condiţiile interimatului executivul nu-şi poate propune proiecte ambiţioase. Dânsa speră că foarte curând va fi instalat un Guvern stabil.

CHIŞINĂU, 22 iun – Sputnik. Premierul intermiar al Republicii Moldova, Natalia Gherman, a declarat luni după şedinţa de Guvern convocată de Şeful Statului că în noua sa calitate nu poate să-şi propună scopuri prea ambiţioase, dat fiind faptul că în perioada de interimat atribuţiile executivului sunt mai reduse.

„Trebuie să asigurăm funcţionalitatea tuturor instituţiilor şi a domeniilor prioritare, continuarea proiectelor şi proceselor demarate, ordinea publică”, a declarat Gherman.

Premierul interimar a mai spus că speră ca perioada de interimat să fie una cât se poate de scurtă. „Cetăţenii au nevoie de o guvernare stabilă, responsabilă, pentru continuarea reformelor proeuropene demarate şi a cursului de integrare europeană a Republicii Moldova”, a punctat Gherman.

 

Fluxul de știri
0