Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Putin: cu Rusia nu se poate să discuți în termeni ultimativi

© Sputnik / Алексей Дружинин / Accesați arhiva multimediaРабочая поездка президента РФ В.Путина в Санкт-Петербург. День второй
Рабочая поездка президента РФ В.Путина в Санкт-Петербург. День второй - Sputnik Moldova
Abonare
SUA încearcă să determine care-i interesul Rusiei atunci când „intervine în procesele politice interne impunând decizii în sfera securității internaționale”, a declarat președintele FR.

CHIȘINĂU, 19 iunie – Sputnik. Președintele FR, Vladimir Putin, a spus în cadrul Forumului Economic Internațional de la Sankt Petersburg că nu se cade să vorbești cu FR în termeni ultimativi, iar SUA trebuie să-i permită Rusiei să-și determine ea singură interesele și necesitățile, transmite Sputnik-Moldova cu referire la RIA Novosti.

„Lăsați-ne să ne determinăm noi singuri interesele și necesitățile noastre, reieșind din propria noastră istorie, din cultura noastră… Cu noi nu se cade să se vorbească în termeni ultimativi”, a declarat Putin la ședința plenară a Forumului Economic Internațional de la Sankt Petersburg.

Fluxul de știri
0