Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Rușii consideră „Вести недели” drept cea mai bună emisiune de analiză

© Sputnik / Ramil SitdikovГенеральный директор МИА "Россия сегодня" Дмитрий Киселев
Генеральный директор МИА Россия сегодня Дмитрий Киселев - Sputnik Moldova
Abonare
Sondajul a fost organizat în iunie luând în studiu 43 de subiecți din Rusia. Afară de emisiunea lui Dmitri Kiselev, rușii au menționat „Воскресное „Время” și „Сегодня. Итоговая программа”.

CHIȘINĂU, 18 iunie – Sputnik. Potrivit datelor sondajului FOP (Fondul Opiniei Publice), „Вести недели” („Știrile săptămânii”) stau în capul listei de emisiuni analitice, pentru ea optând 19% din ruși, iar 35% au o impresie bună despre prezentatorul ei, Dmitri Kiselev, transmite Sputnik-Moldova cu referire la RIA Novosti.

Sociologii menționează că printre cele mai populare emisiuni se află și "Воскресное "Время" („Timpul” de duminică”) —14% și "Сегодня. Итоговая программа" („Astăzi. Emisiune de totalizare”) — 9%.

Totodată, 73% din respondenți au declarat că își petrec timpul la televizor în fiecare zi.

Sondajul a fost efectuat la 14 iunie 2015 sub formă de interviu la domiciliu, pe un lot de 1500 respondenți de la 18 ani în sus. Marja de eroare nu depășește 3,6%.

 

 

Fluxul de știri
0