Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Dvorkovici: Proiectele „Rossnefti” merită să fie finanțate de FBN

© Sputnik / Grigiry Sysoev / Accesați arhiva multimediaДеловой круглый стол "Россия - Индия: Возможности взаимного инвестирования" в рамках ПМЭФ 2015
Деловой круглый стол Россия - Индия: Возможности взаимного инвестирования в рамках ПМЭФ 2015 - Sputnik Moldova
Abonare
Vicepremierul FR Arkadi Dvorkovici a declarat că și-ar dori ca cele mai multe proiecte să fie finanțate, însă alegerea finală se va face ținând cont de limitele bugetului.

CHIȘINĂU, 18 iunie – Sputnik. Proiectele „Rossnefti” de modernizare a întreprinderilor de prelucrare a petrolului și de exploatare a unor noi zăcăminte merită să fie finanțate din Fondul bunăstării naționale (FBN), a declarat vicepremierul Arkadi Dvorkovici, transmite Sputnik-Moldova cu referire la RIA Novosti.

Din întreaga listă de proiecte mai există și altele care necesită finanțare. Este vorba de exploatarea unor noi zăcăminte. Ele sunt legate de livrarea petrolului în regiunea Pacifico-Asiatică, inclusiv în China, a spus Dvorkovici.

El a adăugat că, afară de proiectele „Rossnefti”, mai există și altele care pretind să fie finanțate de FBN. Prin urmare, va trebui să se facă o alegere.

Fluxul de știri
0