Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Zona de securitate: alegerile s-au desfăşurat în regim normal

© Sputnik / Сергей Кузнецов / Accesați arhiva multimediaБлокпост российских миротворцев на въезде в город Бендеры
Блокпост российских миротворцев на въезде в город Бендеры - Sputnik Moldova
Abonare
La alegerile locale generale de duminică autoritățile transnistrene au asigurat accesul în localitățile care se află sub controlul Chișinăului.

 

CHIȘINĂU, 17 iun – Sputnik. În Zona de securitate alegerile locale generale de duminică au avut loc fără incidente, a declarat miercuri pentru Sputnik Moldova o sursă de la serviciul de presă al delegației moldovenești din Comisia Unificată de Control (CUC).

Pentru a ajunge în punctele care se află sub controlul Chișinăului, situate în Zona de securitate de la Nistru, cetățenii au trebuit să teacă peste posturi păzite de militari, care se subordonează administrației de la Tiraspol.

”Autoritățile din Transnistria au asigurat accesul cetățenilor RM în orașele natale, în sate și comune. Nu a apărut nici un impediment”, a spus sursa din cadrul CUC.

”Un asemenea comportament liniștit al autorităților de la Tiraspol în timpul alegerilor din Moldova este o premieră pentru toată perioada de reglementre transnistrenă”, a mai declarat sursa.

 

Fluxul de știri
0