Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Marţi se întruneşte comisia specială pentru agricultură

© SputnikMAIA
MAIA - Sputnik Moldova
Abonare
După ce a fost amânată în mod repetat, şedinţa comisiei parlamenttare speciale pentru ameliorarea situaţiei în agricultură ar urma să aibă loc marţi.

CHIŞINĂU, 16 iun – Sputnik. Marţi în clădirea Ministerului Agriculturii şi Industriei Alimentare va avea loc şedinţa comisiei parlamentare speciale însărcinată să elaboreze un pachet de proiecte de legi pentru redresarea situaţiei în agricultură.

Despre această şedinţă, programată pentru ora 12.00, a anunţat Alexandru Slusari, unul dintre reprezentanţii asociaţiilor de agricultori.

Fiind solicitat să comenteze faptul că această comisie se întruneşte cu o întârziere de câteva săptămâni, economistul Alexandru Repida a declarat că pot fi luate în calcul două circumstanţe obiective. Prima este implicarea deputaţilor în campania electorală, iar a doua constă în volumul imens de lucru ce urmează a fi făcut pentru a pregăti o discuţie pertinentă despre situaţia în agricultură.

 

Fluxul de știri
0