Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

A decedat interpreta Janna Friske

© Sputnik / Сергей Пятаков / Accesați arhiva multimediaЖанна Фриске. Съемки фильма "О чем говорят мужчины"
Жанна Фриске. Съемки фильма О чем говорят мужчины - Sputnik Moldova
Abonare
După o boală incurabilă, a decedat interpreta Janna Friske.

CHIȘINĂU, 16 iun — Sputnik. Despre  moartea interpretei de 40 de ani Janna Friske a anunțat chiar tatăl artistei.

L a începutul lui 2014 cunoscutei interprete i-a fost pus diagnosticul de cancer la creier. Banii pentru tratamentul artistei au fost strânși de toată lumea – admiratorii talentului său nu numai din Rusia, dar și din întreaga lume au transferat pe contul ei 66 de milioane de ruble.

După tratamente îndelungate în clinici din Germania și SUA, interpreta, împreună cu cei apropiați, s-a transferat cu traiul în una din țările baltice. În vara anului trecut, a început să-i revină vederea pe care a pierdut-o din cauza bolii, ea a slăbit mult, dar s-a pus pe picioare și a început să meargă fără cărucior. Cu toate acestea, medicii au preîntâmpinat-o că după tratament pot apare complicații – modificări ale creierului. Ultimele luni.

Ultimele luni,  Janna Friske a locuit la Moscova, într-o suburbie, împreună cu soțulși cu fiul Platon.

 Popularitatea Jannei Friske i-a adus-o participarea în grupul de fete ”Blesteașcie” în 1996-2003, după care a început o carieră solo. Mai mult, artista s-a filmat în filmele ”Nocinoi dozor”, ”Dnevnoi dozor” și ”O ciom govoreat mușcinî”.

Fluxul de știri
0