Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Usatîi: duminică au fost votate personalităţile, mai puţin partidele

© Sputnik / Captură privesc.euRenato Usatîi
Renato Usatîi - Sputnik Moldova
Abonare
Renato Usatîi susţine că rezultatele alegerilor de duminică arată încrederea de care se bucură unele personalităţi din localităţi şi regiuni.

CHIŞINĂU, 15 iun – Sputnik. Renato Usatîi, preşedintele „Partidului Nostru”, a comentat rezultatele alegerilor de duminică. În opinia lui au fost votate personalităţile relevante în sate şi oraşe, dar mai puţin partidele.

De asemenea, Usatîi a confirmat faptul că există înţelegeri principiale între formaţiunea pe care o conduce şi PSRM privind colaborarea şi formarea de alianţe în consiliilor săteşti, orăşeneşti, raionale şi municipale.

Usatîi a promis că din momentul în care va prelua în mod oficial funcţia de primar al municipiului Bălţi va face o inspectare generală a localităţii, după care va purcede la exercitarea propriu-zisă a actului de administrare a treburilor locale. „Nu-i greu să obţii încrederea oamenilor. Este mai greu să o menţii, iar aceasta este sarcina noastră”, a mai declarat Usatîi.

 

Fluxul de știri
0