Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Filat: e nevoie de urgenţă de o majoritate parlamentară şi de Guvern

© Sputnik / Captură privesc.euVlad Filat
Vlad Filat - Sputnik Moldova
Abonare
Liderul PLDM, Vladimir Filat, a chemat partidele proeuropene din Parlamentul de la Chişinău la negocieri în vederea formării unei majorităţi ce va fi capabilă să susţină un Guvern eficient.

CHIŞINĂU, 15 iun – Sputnik. Preşedintele PLDM, Vladimir Filat, a declarat luni că este nevoie să se purceadă de urgenţă la dialog pentru formarea în Parlament a unei majorităţi proeuropene.

Potrivit lui Filat, partidele proeuropene din Parlament trebuie să înceapă cât mai curând negocieri pentru a forma o alianţă şi pentru a susţine un Guvern capabil să facă faţă problemelor cu care se confruntă cetăţenii.

Filat a mai spus că luni seara vor avea loc discuţii cu reprezentanţii PDM pe marginea acestui subiect.

Fiind solicitat să comenteze rezultatele alegerilor locale de duminică, liderul PLDM a spus că „partidele proeuropene au câştigat alegerile locale în Republica Moldova” şi că „rezultatul acestor alegeri trebuie văzut pe ansamblu la nivel de ţară şi nu pe localităţi luate aparte”.

 

Fluxul de știri
0