Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Ilan Şor: timp de două luni veţi vedea rezultate concrete la Orhei

© SputnikŞor Шор
Şor Шор - Sputnik Moldova
Abonare
Şor a câştigat detaşat funcţia de primar al oraşului Orhei în urma alegerilor locale generale din 14 iunie. Pentru candidatura acestuia au votat 61,97% dintre alegători.

CHIŞINĂU, 15 iunie – Sputnik. Tot ce am promis în campania electorală va fi onorat pe deplin. Timp de două luni deja veţi vedea unele rezultate concrete, a declarat luni în cadrul unei conferinţe de presă primarul ales al oraşului Orhei, Ilan Şor. 

Ilan Şor - Sputnik Moldova
Orheiul a făcut alegerea în favoarea lui Ilan Șor

Şor a câştigat detaşat funcţia de primar al oraşului Orhei în urma alegerilor locale generale din 14 iunie. Pentru candidatura acestuia au votat 61,97% dintre alegători. 

„Noi ne vom ţine de cuvânt. Este doar un început de cale. Ni s-a oferit posibilitatea să implementăm proiectele despre care am vorbit”, a declarat Şor.

Omul de afaceri a declarat că a identificat deja investitori care au început să construiască terenuri de joacă pentru copii şi să instaleze Wi-Fi în zonele publice din Orhei.  

„Vom avea un plan concret de acţiuni al implementării programului nostru electoral, de la infrastructura oraşului până la îmbunătăţirea situaţiei sociale a persoanelor vulnerabile”, a menţionat Şor.

Potrivit acestui plan, întreprinderile din Orhei urmează să fie inspectate pentru a se stabili situaţia acestora. „În urma evaluării va fi elaborat şi  implementat un plan de reanimare a întreprinderilor”, a declarat Şor. 

„Activitatea primăriei va fi transparentă. Angajaţii primăriei vor primi salarii în funcţie de aprecierile date de orăşeni”, aceasta este o altă premieră pe care o anunţă primarul ales al oraşului Orhei. 

Ilan Şor a mulţumit tuturor locuitorilor din oraş şi echipei sale pentru susţinerea acordată. 

 

Fluxul de știri
0