Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Ilan Şor face apel către toţi, să respecte legislaţia electorală

© Sputnik / Sputnik MoldovaIlan Şor
Ilan Şor - Sputnik Moldova
Abonare
Candidatul la funcţia de primar al Oraşului Orhei, Ilan Şor, a făcut un îndemn public, prin care a chemat la respectarea legislaţţiei electorale şi la curmarea posibilelor provocări.

CHIŞINĂU, 12 iun – Sputnik. Candidatul la funcţia de primar al oraşului Orhei, Ilan Şor, a difuzat o adresare publică, prin care îi îndeamnă pe toţi să vină la vot pe 14 iunie şi să facă o alegere, „aşa cum vă spune conştiinţa, inima şi speranţa”, se menţionează în apelul candidatului.

Şor a caracterizat perioada electorală drept una „încărcată”, dar „şi foarte eficientă”.

„Am participat la zeci de întâlniri cu orheienii, în cadrul cărora am discutat problemele ce-i frământă şi soluţiile pentru depăşirea acestora. Am prezentat planul nostru pentru renaşterea şi dezvoltarea Orheiului”, a menţionat Ilan Şor.

El a ţinut să sublinieze şi faptul că „mâine este ziua tăcerii, în care este interzisa orice agitaţie electorală” şi „fiecare cetăţean va putea cugeta în linişte asupra votului său şi dedicaţiei acestuia”.

Şor declară că el şi echipa sa vor respecta cu stricteţe acest drept al cetăţenilor şi legislaţia electorală. „Vom renunţa la orice fel de manifestare, aşa cum prescrie legea. Nu excludem, însă, provocări în acest sens. De aceea, chemăm orheienii şi organele de ordine publică să fie cât mai vigilenţi. Orice gen de  manifestare, cu tentă electorală, în ziua tăcerii, să fie denunţată şi tratată conform legii”, a îndemnat omul de afaceri.

Fluxul de știri
0