Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

MTIC: pe 14 iunie secţiile de paşapoarte vor activa în regim special

© REUTERS / Sergei KarpukhinMoldovan citizens residing in Russia read their ballots during a parliamentary election at the Moldovan embassy in Moscow, November 30, 2014.
Moldovan citizens residing in Russia read their ballots during a parliamentary election at the Moldovan embassy in Moscow, November 30, 2014. - Sputnik Moldova
Abonare
Pe 14 iunie 2015, în ziua alegerilor locale generale din Republica Moldova, secţiile de paşapoarte din ţară vor activa în regim special, chiar dacă va fi zi de duminică.

CHIŞINĂU, 1 iun – Sputnik. Ministerul tehnologiei Informaţiei şi Comunicaţiilor a anunţat că pe 14 iunie secţiile de evidenţă şi documentare a populaţiei (secţiile de paşapoarte) vor activa după un program prelungit, în legătură cu desfăşurarea alegerilor locale generale şi în vederea asigurării cetăţenilor Republicii Moldova care au drept de vot cu acte de identitate necesare pentru participarea la alegeri.

Potrivit instituţiei, toate secţiile de evidenţă şi documentare a populaţiei vor activa pe 14 iunie 2015 de la ora 7.00 până la ora 21.00.

Totodată, instituţia a precizat că în această zi birourile ÎS ”Registru” vor asigura eliberarea buletinelor de identitate provizorii şi a buletinelor de identitate deja confecţionate.

De asemenea, în perioada 09.06.2015 – 14.06.2015, secţiile de evidenţă şi documentare a populaţiei, la solicitare, vor elibera în mod gratuit buletinul de identitate provizoriu.

Fluxul de știri
0