Участники соревнований по академической гребле во время заезда на XXV Летних Олимпийских играх в Барселоне  - Sputnik Moldova
Sport
Aflați despre cele mai importante evenimente sportive din țară și din lume

Concert grandios la Orhei cu ocazia aniversării a 10-a a FC „Milsami”

© Sputnik / Yana ZaharovaФК Милсами
ФК Милсами - Sputnik Moldova
Abonare
Pe data la 12 iunie la Orhei va avea loc un concert grandios cu prilejul aniversării a 10-a a FC "Milsami", care în acest an a devenit campionul Moldovei la fotbal.

CHIŞINĂU, 11 iun – Sputnik. FC „Milsami” va organiza un şir de evenimente festive, ce vor culmina pe 12 iunie cu un concert grandios la Orhei – oraşul care a devenit capitala fotbalului moldovenesc.

Serviciul de presă al „Milsami” a subliniat că evenimentele respective sunt prilejuite de aniversarea a 10-a de la fondarea clubului de fotbal. Momentul capătă o somptuozitate aparte datorită faptului că în acest an „Milsami” a obţinut o victorie istorică, devenind campioana Moldovei la fotbal, fapt ce i-a deschis clubului uşa în Liga Campionilor.

„Toţi prietenii şi fanii FC “Milsami” sunt invitaţi vineri, 12 iunie, începând cu ora 19.00, pe stadionul Orhei, la o mare sărbătoare! Cele mai tari vedete din ţară şi de peste hotare vin să-i cânte clubului orheian “La Mulţi Ani!”. Printre ei vor fi Adrian Ursu, Ionel Istrati, Anastasia Lazariuc, trupa Alternosfera, dar şi Connect-R, Jasmin şi Filip Kirkorov! În cadrul concertului va fi prezentat şi un film documentar despre primii 10 ani din istoria FC “Milsami”. Evenimentul va culmina cu un spectacol cu focuri de artificii nemaivăzut!”, se spune într-un comunicat difuzat de serviciul de presă al clubului, făcând şi menţiunea că „accesul la concert este liber”.

Totodată, pentru a nu lăsa loc pentru speculaţii, administraţia clubului şi membrii echipei au ţinut să sublinieze faptul că „întregul şir de evenimente organizate de FC “Milsami”, inclusiv concertul din 12 iunie, este dedicat în exclusivitate aniversării clubului de fotbal şi nu are nicio tangenţă cu alte evenimente din ţară, mai ales cu campania electorală pentru alegerile locale generale”. Conducerea clubului a atenţionat că „în cadrul concertului din 12 iunie orice fel de mesaj sau manifestare, din partea oricărei persoane sau organizaţii, ce va purta un alt caracter decât cel de sărbătorire a aniversarii FC “Milsami”, va fi tratat drept ieşit din contextul evenimentului organizat de club”.

FC “Milsami” a făcut apel către toţi doritorii de a participa la aceste evenimente, şi în special către organele responsabile de ordinea publică, sa fie vigilenţi în privinţa eventualelor provocări ce ar putea avea loc la concertul din 12 iunie.

De asemenea, administraţia clubului a rugat presa să reflecte în mod corect şi obiectiv evenimentele dedicate aniversării clubului şi „să se abţină de la orice fel de interpretări greşite”.

Fluxul de știri
0