Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Fructele moldovenești sunt așteptate în regiunea Moscova

© Sputnik / Александр Кряжев / Accesați arhiva multimediaРабота гипермаркета
Работа гипермаркета - Sputnik Moldova
Abonare
Produsele agricole din Moldova sunt așteptate la pieţele din regiunea Moscova, a declarat reprezentantul administraţiei regiunii Moscova.

 

CHIȘINĂU, 10 iun – Sputnik. Legumele și fructele din Moldova ar putea completa de minune iarmarocul anual ”Tsennorod” din regiunea Moscova, a declarat pentru Sputnik Moldova Iacov Golovcenko, adjunctul ministrului pentru piața de consum și servicii din regiunea Moscova.

”Acest iarmaroc are loc în diverse localități de lângă Moscova. Acolo prețurile sunt cu 15-20% mai mici decât în magazine, a remarcat Golovcenko.

Potrivit lui, pe parcursul contactelor ulterioare dintre reprezentanții guvernului din regiunea Moscova cu partea moldovenească e nevoie să se clarifice cât sunt de interesați fermierii moldoveni să-și aducă produsele și să le vândă acolo la aceste iarmaroace anuale.

”După care, în cazul unei decizii pozitive, va fi nevoie de expertiza Rosselihoznadzorului și rezolvarea exportului de mărfuri prin Ucraina”, a spus Golovcenko.

 

Fluxul de știri
0