Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Procuratura: analizăm unele decizii ale CMC, dar fără percheziţii

© SputnikCorneliu Gurin
Corneliu Gurin - Sputnik Moldova
Abonare
Procuratura a infirmat ştirile potrivit cărora miercuri la primăria Chişinău ar fi avut loc percheziţii. Totodată instituţia a informat că unele decizii ale CMC sunt cercetate prealabil de către procurori.

CHIŞINĂU, 10 iun – Sputnik. Serviciul de presă al Procuraturii Generale a infirmat o ştire apărută miercuri în presă, precum că la Primăria municipiului Chişinău ar fi avut loc percheziţii operate de Procuratura Generală.

„Procuratura Generală nu a efectuat astăzi percheziţii la Primăria municipiului Chişinău”, a scris serviciul de presă al instituţiei.

Totodată, Procuratura a menţionat că în baza unor sesizări anterioare privind deciziile adoptate în cadrul ultimelor ședinţe ale Consiliului municipal Chişinău, procurorii Secţiei investigaţii financiar-economice din cadrul Procuraturii Generale au demarat o procedură de verificare a legalităţii adoptării unor decizii ale Consiliului. În acest scop au fost solicitate acte ce se referă la deciziile respective, pentru examinare prealabilă. Structurile corespunzătoare ale Consiliului Municipal Chişinău au prezentat documentele cerute de procurori.

În funcţie de circumstanţele şi faptele ce vor fi constatate procuratura va lua deciziile procedurale corespunzătoare.

Fluxul de știri
0