Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Astrologul Djuna a decedat la vârsta de 66 de ani la Moscova

© Sputnik / Масляев / Accesați arhiva multimediaЭкстрасенс Джуна Давиташвили
Экстрасенс Джуна Давиташвили - Sputnik Moldova
Abonare
La vârsta de 66 de ani a decedat cunoscuta tămăduitoare şi astrolog, Djuna Davitașvili.

CHIŞINĂU, 8 iun — Sputnik. La vârsta de 66 de ani a decedat la Moscova Evghenia Davitașvili, cunoscută mai mult ca tămăduitoarea și astrologul Djuna. Despre decesul ei a scris pe blogul său actorul Stanislav Sadaliski.

Stanislav Sadaliski, actor: ”Două zile Djuna s-a aflat în comă, iar astăzi nu mai este”.

Potrivit lui Sadaliski, Djuna Davitașvili avea probleme grave, provocate de o maladie a sângelui, iar o intervenţie chirurgicală recentă nu i-a remediat sănătatea.

Stanislav Sadaliski: ”A luat-o ambulanţa chiar de pe Arbat; ieșise la un magazin din apropiere, când i s-a făcut rău. Câteva zile în urmă a fost externată de la spital, unde a fost operată”.

Djuna (Evghenia Iuvașevna Davitașvili) a fost tămăduitoare şi astrolog din Rusia, cunoscută încă din perioada sovietică. Potrivit unor surse mass-media, în diferite vremuri pacienții ei au fost personalităţi precum Leonid Brejnev, secretar general al PCUS, pictorul Ilia Glazunov, actorii de cinema Robert de Niro și Marcello Mastroiani, dar și regizorii Andrei Tarcovski și Federico Felinni.

Fluxul de știri
0