Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Moldova va lua mai mulţi bani de la BM pentru reabilitarea drumurilor

© Sputnikdrum дорога
drum дорога - Sputnik Moldova
Abonare
Reprezentanţii Băncii Mondiale în RM i-au promis ministrului moldovean al Transporturilor şi Infrastructurii Drumurilor, Vasile Botnari, că există posibilităţi de majorare a finanţării lucrărilor de reparaţie a drumurilor în ţara noastră.

CHIŞINĂU, 5 iunie – Sputnik. Chişinăul va lua mai mulţi bani de la Banca Mondială pentru programul de reabilitare a drumurilor în Republica Moldova. Despre aceasta a anunţat, vineri, serviciul de presă al Ministerului Transporturilor şi Infrastructurii Drumurilor (MTID), cu referire la şeful de echipă al Băncii Mondiale pentru Programul în domeniul transporturilor din Republica Moldova, Simon Ellis, în cadrul unei întâlniri cu ministrul Transporturilor şi Infrastructurii Drumurilor, Vasile Botnari.

„Suntem pregătiţi să contribuim la reabilitarea drumurilor locale din Moldova cu o investiţie de 80 de milioane de dolari, faţă de cea convenită anterior de 55 milioane. Consultanţii fiind mobilizaţi, există posibilitatea să ne mişcăm repede şi să valorificăm întreaga sumă”, a spus reprezentantul Băncii  Mondiale.

Fluxul de știri
0