Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Pentagonul este deranjat de politica sancţiunilor faţă de Rusia

© Sputnik / Accesați arhiva multimediaПентагон, Pentagon, SUA
Пентагон, Pentagon, SUA - Sputnik Moldova
Abonare
Potrivit liderilor Pentagonului, mai principalele misiuni militare cosmice ale SUA vor întâmpina dificultăţi esenţiale în timpul apropiat, pe motiv că în actualele condiţii nu este posibilă achiziţionarea de motoare ruseşti pentru lansarea de rachete.

CHIŞINĂU, 4 iunie – Sputnik. Presa occidentală scrie că Pentagonul (ministerul Apărării al SUA) ar face eforturi pentru a determina slăbirea sancţiunilor.

New York Times, citat de Deutsche Welle, subliniază că din cauza sancţiunilor Pentagonul nu are posibilitate să achiziţioneze motoare ruseşti pentru rachete.

Conducerea Pentagonului, potrivit sursei, s-a adresat cu o scrisoare către liderii Congresului SUA, avertizând că dacă politica sancţiunilor va rămâne aşa cum este la ora actuală, cele mai importante misiuni cosmice militare şi de recunoaştere ale SUA se vor confrunta cu probleme serioase.

Fluxul de știri
0