Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Mai multe remanieri de cadre la Guvern

© Sputnik / Evgheni PanasencoПравительство Республики Молдова
Правительство Республики Молдова - Sputnik Moldova
Abonare
Guvernul a operat câteva remanieri de cadre în şedinţa de miercuri.

CHIŞINĂU, 3 iunie – Sputnik Moldova. Cabinetul de Miniştri l-a numit în funcţia de viceministru al Sănătăţii pe Andrei Uncuţă. Până în prezent Uncuţă a deţinut funcţia de director al Institutului Neurologie şi Neurochirurgie.

Tot miercuri, Guvernul l-a numit în funcţia de secretar de stat la Ministerul Mediului pe Ion Crudu, care îşi încheie mandatul de primar. 

La propunerea Ministerului Afacerilor Externe şi Integrării Europene (MAEIE) Guvernul a rechemat în ţară cinci ambasadori. Este vorba despre ambasadorul Republicii Moldova în Cehia Ştefan Gorda, din România şi prin cumul în Muntenegru şi Serbia, Iurie Reniţă, ambasadorul Republicii Moldova în Germania și prin cumul în Danemarca, Aureliu Ciocoi, din Ucraina și prin cumul în Turkmenistan și Uzbekistan, Ion Stăvilă şi ambasadorul RM în Franța și prin cumul în Monaco, Oleg Serebrean. 


Fluxul de știri
0