Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Chişinăul caută în Norvegia investiţii şi asistenţă pentru reforme

© Sputnik / mfa.gov.mdNatalia Ghermnan la Oslo, Norvegia
Natalia Ghermnan la Oslo, Norvegia - Sputnik Moldova
Abonare
Ministrul moldovean al Afacerilor Externe, Natalia Gherman, a efectuat o vizită de lucru în capitala Norvegiei, Oslo. Şefa diplomaţiei moldoveneşti a prezentat oportunităţile de investiţii în sectorul agro-industrial al ţării, a mulţumit pentru sprijinirea reformelor şi a solicitat mai multă asistenţă din partea Norvegiei.

CHIŞINĂU, 2 iunie – Sputnik Moldova. Şefa diplomaţiei moldoveneşti, Natalia Gherman, a prezentat în Norvegia oportunităţile de investiţie în agricultura moldovenească şi a solicitat sprijin în promovarea reformelor.

Potrivit serviciului de presă al Ministerului Afacerilor Externe şi Integrării Europene, în timpul întrevederii de la Oslo a şefei diplomaţiei moldoveneşti cu ministrul norvegian responsabil pentru Spaţiul Economic European (SEE) şi Afaceri Europene, Vidar Helgesen, şi cu Secretarul de Stat pentru Afaceri Externe, Bard Glad Pedersen, „părţii norvegiene i-au fost prezentate oportunităţile de investiţii în ţara noastră, în special cele din domeniul agro-industrial”.

Sursa notează că Natalia Gherman a subliniat importanţa extinderii asistenţei norvegiene pentru susţinerea reformelor din Republica Moldova.

Fluxul de știri
0