Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Echipa "Milsami" le-a oferit copiilor din Orhei mult zâmbet şi bucurie

© Sputnik / Rodion ProcaOrhei 1 iunie
Orhei 1 iunie - Sputnik Moldova
Abonare
Copiii din Orhei au avut parte de ziua lor de un eveniment în premieră, organizat de echipa de fotbal „Milsami”.

CHIŞINĂU, 1 iunie – Sputnik Moldova. Pe stadionul din oraş a fost amenajat pentru o zi un adevărat teren de distracţii cu clovni, tobogane, carusel, balon cu aer cald, concursuri şi cadouri.

Fundaţia Miron Shor continuă să participe în viaţa copiilor, care au probleme - Sputnik Moldova
Video
Fundaţia Miron Shor continuă să participe în viaţa copiilor cu probleme

Fundaşul Iulian Erhan a declarat pentru Sputnik Moldova că, de ziua copiilor, FC „Milsami” împreună cu preşedintele echipei, Ilan Şor, candidat la funcţia de primar al oraşului Orhei, au decis să le dăruiască copiilor mult zâmbet şi fericire.

„Ei sunt viaţa noastră şi sufletul nostru. Împreună cu copii, înflorim şi noi ca părinţi. Echipa noastră, împreună cu Ilan Şor, se străduieşte în permanenţă să facă ceva pentru copii şi pentru oamenii din oraşul Orhei”.

La sărbătoare au participat în jur de 4 mii de părinţii şi copii. Ei au declarat pentru echipa noastră că asemenea evenimente se organizează în premieră la Orhei. 

„ Aşa sărbători nu am mai avut la Orhei şi dorim să avem parte de mai multe evenimente de acest gen. Bravo lui Ilan Şor că s-a gândit şi la astfel de evenimente, că s-a gândit la copii.  Dacă Şor va face ceea ce le-a promis părinţilor, dar şi celor care vor să facă copii, va fi minunat”, au declarat părinţii. 

Preşedintele clubului de fotbal din Orhei susţine că „Milsami” a participat întotdeauna la evenimentele dedicate copiilor. „De nenumărate ori, echipa a mers în internate şi a oferit cadouri copiilor. Astăzi, FC Milsami a decis să organizeze o sărbătoare pentru oraşul natal. Vom mai desfăşura asemenea evenimente pentru copii”, a declarat Ilan Şor. 

Candidatul la funcţia de primar a precizat că a identificat acum şi un investitor care, cel mai probabil, va începe în scurt timp construcţia terenurilor de joc în curţile blocurilor din Orhei. 


Fluxul de știri
0