Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Puşkov: Kievul şi-a ştirbit autoritatea în faţa Occidentului

© Sputnik / Vladimir Fedorenko / Accesați arhiva multimediaAleksei Puşkov, Алексей Пушков
Aleksei Puşkov, Алексей Пушков - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Şeful comitetului pentru afaceri externe al Dumei de Stat, Alexei Puşkov, este de părere că regimului de la Kiev şi-a ştirbit autoritatea în faţa Occidentului, din cauza mai multor promisiuni nerealizate.

CHIŞINĂU, 1 iunie – Sputnik Moldova. Şeful comitetului pentru afaceri externe al Dumei de Stat, Alexei Puşkov, a declarat, citat de RIA Novosti, că ţările Uniunii Europene au devenit mai circumspecte vizavi de puterea de la Kiev.

În UE, timp de un an, s-a produs o schimbare vizibilă în relaţia cu regimul de la Kiev, susţine Puşkov. Potrivit lui, simpatiile faţă de acest regim s-au diminuat substanţial, între timp devenind evident faptul că preşedintele Ucrainei a neglijat îndeplinirea multor dintre promisiunile făcute partenerilor occidentali.

Potrivit lui Puşkov, liderul de la Kievar ar fi promis, printre altele, să ridice nivelul de trai în ţara sa şi să contribuie la instaurarea păcii în Donbass.

 

Fluxul de știri
0