Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Gatilov: este necesară convocarea unei conferinţei pentru Yemen

© Sputnik / Стрингер / Accesați arhiva multimediaАвиация коалиции арабских стран нанесла авиаудары по резиденции экс-президента Йемена Али Абдаллы Салеха
Авиация коалиции арабских стран нанесла авиаудары по резиденции экс-президента Йемена Али Абдаллы Салеха - Sputnik Moldova
Abonare
Negocierile internaţionale privind situaţia din Yemen trebuie să demareze în cel mai scurt timp, a declarat djunctul ministrului rus de externe, Ghenadie Gatilov.

CHIŞINĂU, 29 mai — Sputnik Moldova. Rusia consideră necesară convocarea de urgenţă a unei conferinţei internaţionale la Geneva privind situaţia din Yemen, a anunţat pentru RIA Novosti adjunctul ministrului rus de externe, Ghenadie Gatilov.

„Cu regret, conferinţa, care trebuia să aibă loc la 28 mai a fost anulată. O altă dată nu a fost stabilită. Considerăm că este necesară convocarea de urgenţă a unei astfel de conferinţe, cu participarea tuturor părţilor implicate în conflict. Noi susţinem eforturile ONU de organizare a respectivei conferinţe. Este necesar să fie dat cât nai curând startul pentru negocieri”, — a declarat interlocutorul pentru agenţie.

 

Fluxul de știri
0