Продолжается реконструкция Большого Каменного моста - Sputnik Moldova
Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Gatilov: este necesară convocarea unei conferinţei pentru Yemen

© Sputnik / Стрингер / Trecere la banca de fotografiiАвиация коалиции арабских стран нанесла авиаудары по резиденции экс-президента Йемена Али Абдаллы Салеха
Авиация коалиции арабских стран нанесла авиаудары по резиденции экс-президента Йемена Али Абдаллы Салеха - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
Yandex newsTelegram
Negocierile internaţionale privind situaţia din Yemen trebuie să demareze în cel mai scurt timp, a declarat djunctul ministrului rus de externe, Ghenadie Gatilov.

CHIŞINĂU, 29 mai — Sputnik Moldova. Rusia consideră necesară convocarea de urgenţă a unei conferinţei internaţionale la Geneva privind situaţia din Yemen, a anunţat pentru RIA Novosti adjunctul ministrului rus de externe, Ghenadie Gatilov.

„Cu regret, conferinţa, care trebuia să aibă loc la 28 mai a fost anulată. O altă dată nu a fost stabilită. Considerăm că este necesară convocarea de urgenţă a unei astfel de conferinţe, cu participarea tuturor părţilor implicate în conflict. Noi susţinem eforturile ONU de organizare a respectivei conferinţe. Este necesar să fie dat cât nai curând startul pentru negocieri”, — a declarat interlocutorul pentru agenţie.

 

Fluxul de știri
0