Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

„Securitatea în trafic înseamnă viaţă” și-a desemnat învingătorii

© Sputnik / Inspectoratul general al PoliţieiCirculaţie rutieră, poliţist, şofer
Circulaţie rutieră, poliţist, şofer - Sputnik Moldova
Abonare
Concursul republican „Securitatea în trafic înseamnă viaţă” și-a desemnat învingătorii.

CHIŞINĂU, 25 mai – Sputnik Moldova. Concursul republican „Securitatea în trafic înseamnă viaţă” și-a desemnat învingătorii, a anunţat Ministerul Educaţiei. Echipe din opt instituţii de învăţământ din ţară au participat la etapa finală a concursului republican în domeniul securităţii circulaţiei rutiere cu genericul „Securitatea în trafic înseamnă viaţă”.

Etapa finală a concursului s-a desfăşurat pe data de 23 mai la Edineţ. La competiţie au fost prezenţi peste 70 de elevi, învingători ai etapelor raionale, municipale şi zonale.

Juriul concursului a acordat trei locuri premiante. Locul I i-a revenit echipei de la Liceul Teoretic „Hyperion”, Durlești, mun. Chişinău. Locul II a fost acordat elevilor de la Liceul Teoretic „C. Popovici”, s. Nihoreni, raionul Rîşcani, iar locul III – echipei de la Liceul Teoretic „M. Eminescu”, Edineţ.

Evenimentul a fost organizat de Ministerul Educaţiei în colaborare cu Ministerul Afacerilor Interne, Uniunea Conducătorilor Auto și consiliul raional Edineţ. La concurs au participat în total echipe din opt instituţii de învăţământ.

Fluxul de știri
0