Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Gaburici: implementăm cu restanţe Acordul de asociere cu UE

 - Sputnik Moldova
Abonare
Luni premierul Chiril Gaburici a declarat că avem restanţe la capitolul implementarea Acordului de Asociere RM-UE.

CHIŞINĂU, 25 mai – Sputnik Moldova. „Avem restanţe la capitolul implementarea Acordului de Asociere RM-UE”, a declarat luni premierul Chiril Gaburici în cadrul unei şedinţei operative a executivului.

Şeful Guvernului a spus că trebuie să fie intensificată realizarea sarcinilor prevăzute în Planul Naţional. „Vom convoca o şedinţă separată pentru a analiza care este situaţia la moment și rog, toate ministerele şi instituţiile, să revizuiască planurile sectoriale ce ţin de implementarea Acordului şi să prezinte acţiunile ce urmează a fi realizate”, a subliniat premierul, notează serviciul de presă al Guvernului.

Totodată, Gaburici a ţinut să menţionat că „Republica Moldova rămâne lider printre ţările Parteneriatului Estic (PaE) la capitolul implementarea reformelor şi îndeplinirea prevederilor Planului de implementare a Acordului de Asociere Republica Moldova – Uniunea Europeană”.

Fluxul de știri
0