Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Amenzi pentru trecerea neregulamentară a străzii

© Sputnikstrada улица
strada улица - Sputnik Moldova
Abonare
Peste 1200 de pietoni şi şoferi au fost amendaţi de agenţii de circulaţie în perioada 1-23 mai pentru trecerea neregulamentară a străzii sau pentru neacordarea priorităţii la traversare.

CHIŞINĂU, 25 mai – Sputnik Moldova. Peste 1200 de pietoni şi şoferi au fost amendaţi de agenţii de circulaţie în perioada 1-23 mai pentru trecerea neregulamentară a străzii sau pentru neacordarea priorităţii la traversare. 

În perioada 1 – 25 mai, pe întreg teritoriul ţării se desfăşoară operaţiunea ”Pietonul”, care are drept scop diminuarea numărului accidentelor rutiere cu implicarea pietonilor, sensibilizarea opiniei publice asupra riscului accidentelor rutiere.

În decurs de trei săptămâni, subdiviziunile teritoriale ale Inspectoratului Naţional de Patrulare (INP) au monitorizat  circulaţia rutieră pentru a disciplina pietonii şi conducătorii auto, precum şi a reduce riscul de accidentare a acestora.

INP recomandă tuturor participanţilor la trafic să nu-şi parcheze unităţile de transport pe carosabil şi în locuri interzise, să respecte cu stricteţe semnificaţia indicatoarelor rutiere şi îndrumările inspectorilor de patrulare. 

 

Fluxul de știri
0