În Moldova au fost comemorate victimele de la Baku

© trend.azЖители Баку чтят память погибших во время пожара
Жители Баку чтят память погибших во время пожара - Sputnik Moldova
Abonare
Locuitorii din Chișinău au depus flori în fața clădirii Ambasadei Azerbajanului.

 

CHIȘINĂU, 22 mai – Sputnik Moldova. Reprezentanții societății civile din Moldova s-au adunat la Ambasada Azerbajanului în RM în amintirea celor decedați într-un cumplit incendiu care a avut loc la Baku.

Printre cei veniți să comemoreze victimele tragediei a fost ex-ambasadorul RM în Azerbajan Ion Robu împreună cu soția sa, fostul avocat  parlamentar  al RM, în prezent conducătorul Camerei Publice, Aurelia Grigoriu, reprezentanții companiei ”Daac Hermes”, activiști de la Camera Publică a Moldovei, oameni de cultură ai țării.

Cei adunați au exprimat condoleanțele ambasadorului Azerbajanului în Moldova și colaboratorilor instituției diplomatice, au aprins lumânări și au depus flori în fața clădirii ambasadei.

La Ambasada Azerbajanului în RM continuă să  telefoneze persoane oficiale și oameni simpli din Republica Moldova, care țin să exprime condoleanțe poporului azer.

Incendiul care a izbucnit la 19 mai într-o clădire cu multe etaje din Baku a luat viețile a 16 persoane. Aproximativ 60 de oameni cu diverse traume au fost spitalizați.

 

Fluxul de știri
0