Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Președintele Putin i-a înmânat lui Jasmin diploma și ordinul de Artistă emerită a FR

© http://kremlin.ru/events/president/news/49500путин жасмин звание вручение
путин жасмин звание вручение - Sputnik Moldova
Abonare
Decorarea a avut loc la Kremlin, în timpul ceremoniei de înmânare a ordinilor și titlurilor onorifice.

 

CHIȘINĂU, 22 mai – Sputnik Moldova. Președintele Federației Ruse, Vladimir Putin, a înmânat distincții de stat unor personalități marcante din Rusia, între care și cunoscuta artistă și mecenat Jasmin (Sara Șor). Interpretei i-a fost acordat titlul de Artistă emerită a FR.

”Vă mulțumesc mult, Vladimir Vladimirovici, pentru această distincție pe care o primesc cu multă emoție. Și vreau să vă mai spun un mare mulțumesc pentru tot ceea ce faceți pentru necuprinsa noastră țară. Vă urez putere, răbdare și succes în toate”, a declarat Sara Șor în cadrul ceremoniei de decernare.

Talentată interpretă mai deține un titlu onorific – Artistă emerită a Republicii Daghestan, care i-a fost acordat în 2009. Jasmin este membru al Uniunii internaționale a artiștilor de estradă (uniune de creație) din Moscova. În cariera sa de interpretă solo, ea a lansat nouă albume de studio.

Jasmin este bine cunoscută și în Republica Moldova, nu doar în calitate de interpretă de succes, ci și datorită acțiunilor caritabile la care participă. Ea este soția cunoscutului om de afaceri Ilan Șor, alături de care a pus bazele mai multor proiecte de binefacere.

 

Fluxul de știri
0