Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Victor Osipov s-a întâlnit cu coordonatorul rezident al ONU în Moldova

© Sputnik / Biroul pentru reintegrareVictor Osipov intrevedere cu Dafina Gercheva
Victor Osipov intrevedere cu Dafina Gercheva - Sputnik Moldova
Abonare
Viceprim-ministrul Victor Osipov a avut joi, 21 mai, o întrevedere cu Dafina Gercheva, coordonatorul rezident al Organizaţiei Naţiunilor Unite în Moldova (PNUD).

CHIŞINĂU, 22 mai – Sputnik Moldova. În cadrul întrevederii a fost menţionată importanţa demarării unei noi etape a Programului „Susţinerea Măsurilor de Promovare a Încrederii” între cele două maluri ale Nistrului, implementat de PNUD Moldova.

Coordonatorul rezident al PNUD Moldova a menţionat că programul va avea o durată de 3 ani, în cadrul acestuia fiind preconizată realizarea a circa 30 de proiecte în localităţile din Zona de securitate.

În context, Victor Osipov a menţionat necesitatea direcţionării resurselor spre realizarea proiectelor sociale, cu impact favorabil asupra nivelului de viată a locuitorilor de pe ambele maluri ale Nistrului.

Doamna Dafina Gercheva a menţionat că echipa ONU, în calitate de implementator al Programului, dar şi în sensul mai larg al asistenţei pe care o oferă Republicii Moldova, va continua eforturile menite să asigura o viaţă mai bună populaţiei din Republica Moldova.

 

 

Fluxul de știri
0